MALATYA / BATTALGAZİ - Orduzu Vaizpınarı İlkokulu

Orduzu Vaizpınarı İlkokulu

ORDUZU MAH. 1. (VAİZPINARI) SK. NO: 92 BATTALGAZİ / MALATYA
Vizyon
TOPLUMSAL VE EVRENSEL SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE EĞİTİMİ EN ETKİLİ ANAHTAR HALİNE GETİRMEK
Misyon
Okulun, fiziksel, çevrenin, sosyo-kültürel ve ekonomik yapısındaki yetersizliklerinin önümüze engel olmasına izin vermeden; Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaçları doğrultusunda kendisine, çevresine, yasalara saygılı, hukukun üstünlüğüne inanmış, Atatürk İlkelerini ve Türkiye Cumhuriyetinin değerlerini benimsemiş, milli ve manevi duygulara sahip, özgüven sahibi bir nesil yetiştirmek en önemli misyonumuzdur.
KALORİFER (Katı Yakıtlı)
Ulaşım
Malatya Büyükşehir Belediyesi otobüsleriyle sağlanabilmektedir. Battalgazi 250-251-257 numaralı otobüsler ile ulaşılabilir
Yerleşim Yeri
Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesinde Battalgazi ana yolu üzerinde Ali Baba Mezarlığı altı Kara Baba Mezarlığı Karşısı olarak tarif edilebilir.
İL MERKEZİNE 6 KM, İLÇE MERKEZİNE 3 KM.